Velkommen til Scandic Lerkendal i Trondheim

Scandic Lerkendal er et av Nordens største kongressanlegg. Med sine 75 meter er hotellet Norges høyeste bygning utenfor Oslo og har panoramautsikt over byen. Hotellet er også er et av verdens mest miljøvennlige bygg.
Du finner hotell Scandic Lerkendal i tilknytning til Lerkendal fotballstadion i Trondheim. Vårt hotell på Lerkendal ligger midt i et av byens voksende nærings- og utdannings-områder, en kort kjøretur fra Trondheim sentrum.

 

Hotellet er Norges største anlegg for møter og konferanser med en kapasitet på 23000 personer (i samarbeid med Lerkendal Stadion). Vi har nærmere 50 møterom, blant annet en storsal som blir byens største på 1420m² som kan deles i tre like store deler. I tillegg er samtlige VIP losjer på Lerkendal Stadion en del av vårt møtetilbud. Scandic Lerkendal har en kapasitet fra 10 til 1800 personer. Hotell Scandic Lerkendal er bygget for å være verdens mest energieffektive hotell  med et energiforbruk på 50kwh/kvm/år.

Standard

Bo på vårt nye hotell på Lerkendal i Trondheim. Scandic Lerkendal er perfekt for deg som er på forretningsreise eller en fritidsreise hvor du ønsker å bo litt utenfor byen.

Standardrom: tregulv, bad med dusj eller badekar, hårføner, TV med filmkanaler, gratis WiFi, skrivebord, lenestol,  strykejern og strykebrett, safe. Våre rom har ulike sengekonfigurasjoner, du kan selv legge inn ønske om enkeltseng (140 cm), to separate senger eller king size-seng (180cm) når du bestiller.

 

    


Restaurant

Restauranten vår finner du i hotellets 2. etasje. Her kan du nyte både frokost, lunsj og middag.

Start dagen med en god frokostbuffet. Frokost er selvfølgelig inkludert i romprisen.
Restauranten serverer à la carte middag mandag - fredag.

 

          


Konferanseanlegg

Scandic Lerkendal er Nordens største kurs- og konferanseanlegg og en unik møteplass i Trondheim. 

Vi har 50 møterom og byens største storsal på 1420 m2

 

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Utskrift